0

Σχετικά με εμάς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για εμάς…

Αγαπητοί Επισκέπτες.

Μέσα από αυτό το site θα θέλαμε να σας μυήσουμε σε έναν κόσμο επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών και άλλων στοιχείων ιδιαιτέρου ύφους και στυλ.

Βασικό μέλημά μας είναι ο εξοπλισμός του χώρου σας, είτε είναι προσωπικός είτε επαγγελματικός, έχοντας πάντα γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Έτσι λοιπόν κάνοντας μία μελέτη σας δίνουμε παντός είδους λύσεις στα πλαίσια του δικού σας οικονομικού προϋπολογισμού. Μαζί βρίσκουμε αυτό που καλύπτει την δική σας αισθητική αλλά εξυπηρετεί και τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Επίσης μέσω της συνεργασίας μας θα είστε σε θέση να διαπιστώσετε τον σεβασμό μας για το σπίτι σας ή/και την επιχείρησή σας, την προθυμία μας να υλοποιήσουμε κάθε σας πρόταση, την ευκολία μας να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει απλά και μόνο γιατί γνωρίζουμε σε βάθος την δουλειά μας.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε χώρους ζεστούς και φιλόξενους σε τέτοιο βαθμό ώστε να ερχόμαστε πρώτοι στην επιλογή σας. Έτσι θα έχουμε κίνητρο να ψάχνουμε και να προσφέρουμε πάντα αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας επισκέφθηκαν ήδη και μέσα από την συνεργασία μας αναπτύξαμε σχέσεις προσωπικές και ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον. Αλλά ευελπιστούμε να γνωρίσουμε και καινούργιους ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν όπως και οι προηγούμενοι. Πρώτα φίλοι και μετά πελάτες.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί όμορφες στιγμές και εμπειρίες όπως είναι η δημιουργία των χώρων που μας περιβάλλουν και οι οποίοι αξίζουν την προσοχή μας. Έτσι κι αλλιώς αυτοί εσωκλείουν την καθημερινότητα μας …

Με τιμή,

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ