0

SUNNY APARTMENT LEFKADA

Tο SUNNY APARTMENT είναι ένα σύγχρονο και ηλιόλουστο διαμέρισμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας ενώ παράλληλα απολαμβάνει κανείς την ομορφιά της φύσης με την διαμονή του. Εξοπλισμένο με μοντέρνα και […]

Περισσότερα

BLACK FRIDAY ΑΠΟ ΤΟ EPIPLA-LEFKADA.GR!!!

Από τις 21/11/2022 έως 30/11/2022 όλη η σειρά στρωμάτων CARBON της εταιρείας DIMSTEL σας παρέχεται με έκπτωση -50%. Η νέα γενιά στρωμάτων είναι εδώ για να αλλάξει τον ύπνο σας.  Ενημερωθείτε από το CARBON ENTYΠΟ  […]

Περισσότερα

DELUXE OLGA APARTMENTS

Το DELUXE OLGA APARTMENTS είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η άνεση επικρατούν σε ένα κτίριο φτιαγμένο με μεράκι.  

Περισσότερα

AURORA STUDIOS LEFKADA

AURORA STUDIOS LEFKADA https://aurora-lefkada.gr/ Δύο συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων στον Επίσκοπο Λευκάδας σε καταπράσινη περιοχή κοντά στη θάλασσα. Λιτή σχεδίαση και μοντέρνες γραμμές επικρατούν σε όλους τους χώρους.

Περισσότερα

BLUE CAVES VILLAS

BLUE CAVES VILLAS https://bluecaveslefkada.com/el/home-el/ Ένα συγκρότημα 6 ανεξάρτητων υπόσκαφων κτιρίων στα Σύβοτα Λευκάδας με θέα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Μοντέρνα και λιτή σχεδίαση με πρωταγωνιστές τα φυσικά υλικά: πέτρα και ξύλο.

Περισσότερα

ALOFT LUXURY APPARTMENTS

ALOFT LUXURY APPARTMENTS https://aloftluxury.com/el/ Ένα σύγχρονο συγκρότημα, αποτελούμενο από 2 ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες, στην Απόλπαινα Λευκάδας, με μοντέρνο ύφος και λιτές γραμμές. Κυριαρχούν οι τόνοι του γκρι και του φυσικού ξύλου.  

Περισσότερα